billede

Akupunktur - Det handler om balance

Akupunktur virker på den energi, som findes i kroppen. Overalt på din krop er der punkter, som man påviker med nåle, med varme eller tryk. hvert enkelt punkt har en specifik virkning, og flere punkter kan kombineres for at opnå en særlig effekt.

Akupunktøren er uddannet til at kende punkternes virkninger. Det kræver viden om menneskelegemet, dets organer og funktioner i samme omfang som for alle andre behandlere i sundhedssektoren. klinikken benytter udelukkende sterile engangsnåle.​

Hvad er akupunktur?

Akupunktur virker på den energi, som findes i kroppen. Overalt på din krop er der punkter, som man påviker med nåle, med varme eller tryk. hvert enkelt punkt har en specifik virkning, og flere punkter kan kombineres for at opnå en særlig effekt.

Akupunktøren er uddannet til at kende punkternes virkninger. Det kræver viden om menneskelegemet, dets organer og funktioner i samme omfang som for alle andre behandlere i sundhedssektoren. klinikken benytter udelukkende sterile engangsnåle.

Hemmeligheden er i helheden

"et par nåle, og smerten var væk" sådan er der mange, som har oplevet akupunktur. det er dejligt lindring her og nu, men den primære målsætning med akupunktur er at forbygge og fjerne årsagerne til sygdommene og lidelserne. Akupunktøren arbejder helhedsorinteret ud fra opfattelse af balance mellem krop og sjæl og den energi som holder sammen på det hele. Derfor indrager akupunktørens diagnose alle forhol - ikke blot det, der umiddelbart har symptomet at gøre.​

Tradition og forskning

Akupunktur er en del af traditionel kinesisk medicin, et system, som bygger på erfaringer gjort gennem tusinder af år. de grundlæggende antagelser om kroppens energi, om balance og ubalance har vist deres blivende værdier og gyldighed, men akupunkturvidenskaben står ikke stille. den udvikler sig hele tiden på baggrund af nye forsøg og iagtagelser og med indragelse af moderne teknikker som f.eks. elakupunktur of laser til at påvirke akupunkturpunkterne. også den vestlige forskning har bidraget væsenligt til at udvikle akupunkturens teori og praksis gennem forskning i neurologi og neurofysiologi.

Akupunkturklinikken bruger såvel de traditionelle kinesiske som vestlige videnskabeligt udviklede akupunkturmetoder og følger løbende med i udviklingen af terapiformerne.​

Priser

Første akupunktur behandling​ 600 kr
Efterfølgende akupunkturbehandling 500 kr

Bestil tid til akupunktur i Rungsted

Hvis du ønsker at bestille tid til en Akupunktur behandling er du velkommen til at skrive en mail på ckuszon@akupunktoeren.com eller ringe til os på telefon 31 60 88 80

Du er også meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale hvis du vil høre mere om akupunktur som behandlingsform.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at skrive en mail på ckuszon@akupunktoeren.com eller ringe til os på telefon 31 60 88 80.