vd

Fjernhealing ​hvad er det?

Fjernhealing kan være svært for mange helt at forstå og det forstår jeg så godt.

Jeg vil prøve så godt jeg kan, at forklare hvad det er jeg gør. Det virker på den her måde, når jeg begynder at heale øger min elektromagnetiske frekvens 1000 gange normal styrke, lidt lige som fjernsyn og radioer hvor vi også får billederne ned via signaler og energier som også kan være svært at forstå, da det er lige så trådløst som det jeg arbejder med.

Du er altid velkommen til at ringe og høre nærmere hvis du ønsker høre mere om fjernhealing og hvad det kan gøre for dig.​

Jeg tilbyder fjernhealing, for dig som ønsker hjælp til:

  • Smerter i kroppen
  • Posturologi skævheder
  • Høfeber
  • Psykiske udfordringer​

Denne form for healing sker via telefonisk kontakt.​

Fjernhealing forgår således:

Du ringer eller sender en sms på tlf. 31 60 88 80 Du får en tid hvor jeg derefter vil ringe dig op. Her taler vi om dine udfordringer og hvad jeg kan/skal hjælpe dig med.

Derefter stiller jeg mig ind på dig, hvor du skal være parat til at modtage din fjernhealing.

Hvis det handler om posturologi skævheder, vil jeg bede dig om at stille dig foran et spejl så du kan ser forskellen før og efter behandlingen.​

Fjernhealing og hvordan med høfeber?

Jeg har rigtig gode resultater med at hjælp folk med høfeber. Det jeg gør er at jeg healer hver enkel akupunkturpunkt som jeg normalt ville sætte nålene i, det har samme resultat.

Hvordan føles fjernhealing?

I nogen tilfælde vil du under behandlingen kunne mærke varme, kulde eller prikkende fornemmelse dog er det ikke alle der mærker energierne arbejde, da nogen er mere følsom end andre. Behandlingen er ikke afhængig af om du tror på det. Du vil kunne se eller mærke en forskel når fjernhealing er Færdig.

Denne behandling koster 300 kroner. og sker via Mobilpay på tlf. 31608880

Book behandling på:

Telefon: 31 60 88 80
E-mail: ckuszon@akupunktoeren.com