Høfeber, allergi over for dyr og allergi i forbindelse med luftveje generelt kan for nogle være en meget ubehagelig lidelse, hvor selv konventionel behandling og medicin ikke er nok til at holde symptomerne nede.

Rigtig gode resultater ved behandling af høfeber

Akupunktur er utrolig effektivt mod høfeber og allergi generelt. Faktisk så effektiv, at langt de fleste høfeberpatienter, vi behandler med akupunktur, får det bedre eller slipper helt af med høfeberen.​

Ved hjælp af akupunktur kan vi styrke kroppens immunforsvar og derved minimere medicinforbrug, snue, kløende og røde øjne i forbindelse med høfeber. Erfaringen er, at man meget hurtigt mærker resultater ved akupunkturbehandlinger mod høfeber.

​Høfeberen kan behandles, selvom allergien er startet, men vi anbefaler, at du starter behandlingsforløbet lige inden, ”allergisæsonen” går i gang.​

Bestil tid til akupunktur i Rungsted

Hvis du er interesseret i at bestille tid til akupunktur i Rungsted, eller vil høre mere om akupunktur som behandlingsform, så er du meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at skrive en mail på ckuszon@akupunktoeren.com eller ringe til os på telefon 31 60 88 80.